Nio toont de toekomst op de Beijing auto show 2024

WWesley 24 april 2024 10:01

Nio is klaar om de autowereld te verrassen op de Beijing auto show 2024, waar het de 2024 ET7 officieel zal lanceren en de vernieuwde ES7 zal debuteren. De leveringen van beide modellen beginnen op 30 april.

Lancering ET7 en debuut van ES7

De 2024 ET7, een langverwacht nieuw model van Nio, zal officieel gelanceerd worden op de Beijing auto show. Daarnaast zal ook de vernieuwde ES7 voor het eerst getoond worden. Nio heeft aangekondigd dat de leveringen van beide modellen van start zullen gaan op 30 april.

Nio House toont 2024 modellen

Een opmerkelijke aanwezigheid van Nio op de Beijing auto show is het Nio House. Hier zal het bedrijf al haar modellen voor 2024 presenteren aan het publiek. Dit is een unieke kans om een blik te werpen op de toekomstige modellen van Nio.

De Beijing auto show, waar Nio haar nieuwe modellen en technologieën zal onthullen, vindt plaats van 25 april tot 4 mei. De show belooft een spannende blik op de toekomst van de Chinese elektrische auto-industrie.

Nieuwe wielen voor ES6 en EC6

Naast de nieuwe modellen zal Nio ook nieuwe 20-inch vijfspaaks wielen onthullen op de Beijing auto show. Deze nieuwe wielen zullen vanaf 25 april om 14.00 uur Beijing-tijd beschikbaar zijn voor klanten met een 2024 ES6 of EC6 model.

Nio's technologische prestaties

Nio zet niet alleen in op nieuwe modellen, maar ook op technologie. Voor het eerst zal het bedrijf een volledige technologiezone hebben op de Beijing auto show. Hier zal Nio 12 van haar technologische prestaties tonen, waaronder de NOMI GPT en slimme cockpittechnologie.

Nio's oplaadoplossingen

Nog een hoogtepunt van Nio's aanwezigheid op de Beijing auto show is de showcase van het batterijwisselstation, de 640-kW superlader en andere oplaadproducten. Dit toont duidelijk Nio's inzet voor technologische vooruitgang en gebruiksgemak voor klanten.

Buiten de autoshowcase om zal Nio ook een Nio Life stand hebben, waar ze hun lifestyle-producten zullen tentoonstellen. Hiermee willen ze laten zien dat Nio meer is dan alleen een autofabrikant, maar een merk dat inzet op een bepaalde levensstijl.

Meer artikelen