Nio begint met levering van vernieuwde ET7 in 2024 op 30 april

SSjoerd 16 april 2024 09:01

Nio, de Chinese fabrikant van elektrische voertuigen, begint op 30 april met de levering van de vernieuwde ET7, waarvoor reserveringen vanaf vandaag mogelijk zijn. Klanten die het model reserveren voor de officiële lancering op 25 april ontvangen Nio Credits ter waarde van RMB 3.000.

Reserveringen voor de ET7 gestart

De nieuwe ET7 van Nio, die in 2024 wordt uitgebracht, kan vanaf vandaag gereserveerd worden. Klanten die RMB 5.000 (ongeveer $690) betalen voor de pre-order ontvangen een bonus van RMB 3.000 aan Nio Credits. Deze credits kunnen gebruikt worden voor verschillende diensten binnen het Nio-ecosysteem.

Officiële lancering van de ET7

Het wachten is bijna voorbij voor de fans van Nio, want het bedrijf zal de ET7 officieel lanceren op 25 april. Tijdens de lancering zullen de specificaties van de auto en de prijzen bekend worden gemaakt. Klanten hebben dan ook de mogelijkheid om hun bestelling te bevestigen en vast te leggen.

Nio is druk bezig met de voorbereidingen voor de officiële lancering van de ET7. De demo auto's van het vernieuwde model worden naar de showrooms in China gestuurd. Daar kunnen klanten vanaf 25 april een proefrit maken in het nieuwe model. Dit stelt hen in staat om de auto in het echt te ervaren en eventueel hun beslissing om een reservering te maken te bevestigen.

De ET7 is de laatste in de reeks van de 2023-modellen van Nio die een update heeft gekregen. Vanaf 22 februari zijn er ook bestellingen geaccepteerd voor zeven andere modellen van Nio - de 2024 ES8, ES7, EC7, ES6, EC6, ET5 en ET5 Touring. Deze modellen vertegenwoordigen het toekomstige aanbod van Nio, waarbij elk model unieke functies en mogelijkheden biedt.

Nio op de Beijing autoshow

Nio zal een prominente aanwezigheid hebben op de aankomende Beijing autoshow. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het acht van zijn 2024-modellen zal tentoonstellen op de show, waaronder de langverwachte ET7. De stand van Nio bevindt zich op locatie E207 in het China International Exhibition Center in Shunyi.

Meer artikelen