Fang Cheng Bao introduceert budget SUV Super 3 met drone op dak

SSjoerd 16 april 2024 18:31

Fang Cheng Bao, een dochteronderneming van BYD, heeft drie nieuwe modellen onthuld tijdens zijn Lenteconferentie. Het verrassende aanbod bestaat uit de concept SUV Super 3, gericht op jonge kopers, de vlaggenschip SUV Bao 8 en de supercar cabriolet Super 9.

Super 3: Jeugdig, gedurfd en voorzien van plaats voor drone op het dak

Super 3, dat zal worden omgedoopt tot Bao 3 zodra het in productie gaat, is een gedurfd concept dat zich richt op jonge kopers. Met een lengte van 4,7 meter en een ruig, overdreven ontwerp, belooft de auto het persoonlijk karakter van de jonge generatie naar voren te brengen. Een uniek kenmerk dat de aandacht trekt, is de drone op het dak, die volgens Fang Cheng Bao een 'auto-naar-lucht' ervaring biedt.

Bao 3: Volledig elektrisch en Star Wars-geïnspireerd

In tegenstelling tot het zustermodel, de Bao 5, die een plug-in hybride is, zal de Bao 3 volledig elektrisch zijn. Het futuristische ontwerp wordt geaccentueerd door een 'Star Wars' geïnspireerd chassis, verborgen deurgrepen en elektronische achteruitkijkspiegels. De Bao 3 zal officieel debuteren tijdens Auto China 2024 in Beijing volgende week. De basisprijs wordt geschat op ongeveer 200.000 yuan, wat overeenkomt met ongeveer 27.600 USD.

Meer artikelen