Zeekr levert recordaantal van 16,089 auto's in april

SSjoerd 1 mei 2024 07:02

Zeekr, het premium elektrische automerk van Geely Holding Group, heeft een recordaantal van 16,089 auto's geleverd in april. Dit is een nieuwe piek sinds de oprichting van het bedrijf en een sterke stijging ten opzichte van vorig jaar.

Aanzienlijke groei en ambitieuze doelen

Zeekr heeft sinds het begin van dit jaar uitstekend gepresteerd met een indrukwekkende stijging van 110,62% in de verkoop van voertuigen in vergelijking met vorig jaar. Het bedrijf is ambitieus en heeft als doel om dit jaar 230,000 voertuigen te verkopen, wat een verdubbeling is van het verkoopcijfer van vorig jaar.

Sterke prestaties van de vernieuwde Zeekr 001

Met de lancering van de bijgewerkte Zeekr 001 in februari heeft Zeekr een sterke start gemaakt. Het premium elektrische model heeft goede eerste reacties gekregen en heeft vorige maand bijgedragen aan een sterke bijdrage aan de voertuigleveringen van het bedrijf.

Shooting brake model draagt bij aan succes Zeekr

Het shooting brake model van Zeekr heeft het afgelopen jaar uitstekend gepresteerd en was verantwoordelijk voor bijna twee derde van de totale voertuigleveringen van het bedrijf. Met 76,246 eenheden geleverd in 2023, was het model een belangrijke speler in de succesvolle verkoopprestaties van Zeekr.

Zeekr maakte een grote indruk op de Beijing autoshow met de onthulling van hun SEA-M architectuur. Het bedrijf presenteerde ook de Zeekr Mix, het eerste model dat op deze nieuwe architectuur is gebaseerd. Dit markeert een spannend nieuw hoofdstuk in het ontwerp en de productie van hun voertuigen.

Meer artikelen