Zeekr bereidt zich voor op de lancering van het vijfde model, Zeekr Mix

SSjoerd 22 maart 2024 07:02

Zeekr, de premium EV-subsidie van Geely Holding Group, bereidt zich voor op de lancering van zijn vijfde model, genaamd Zeekr Mix. Dit model belooft de grenzen van ruimte te doorbreken en verwijst naar zijn ruime interieur en het exterieur vorm van het Tiangong-ruimtestation.

Zeekr Mix gericht op familie mobiliteit

De Zeekr Mix, het vijfde model van Zeekr, heeft als doel een nieuwe levensstijl te creëren op het gebied van familievervoer. De Mix belooft de grenzen van de ruimte te doorbreken en de mobiliteitsverbeelding te overstijgen, wat de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt.

De Zeekr Mix haalt inspiratie uit het Tiangong-ruimtestation. Deze inspiratie is terug te zien in zijn exterieur vorm en de ruime interieur. Het unieke ontwerp van de Mix biedt meer dan voldoende ruimte voor het hele gezin, waardoor de rit comfortabeler wordt.

De Zeekr Mix is uitgerust met Li-ion ternaire batterijen, geleverd door een joint venture tussen CATL en Geely. Dit zorgt voor een efficiënte stroomvoorziening en een betrouwbare prestaties, wat bijdraagt aan de ongeëvenaarde rijervaring die het voertuig biedt.

Verkoopdoel van 230.000 eenheden

Zeekr heeft ambitieuze plannen voor dit jaar. Het bedrijf streeft naar een verkoopdoel van 230.000 eenheden, een groei van ongeveer 94% in vergelijking met het aantal geleverde voertuigen in 2023 (118.685 voertuigen). Dit benadrukt de ambitie van het bedrijf en zijn toewijding om zich verder te ontwikkelen in de EV-sector.

Naar winstgevendheid in 2024

Naast het verhogen van de verkoopdoelstellingen, streeft Zeekr ernaar om in 2024 winstgevend te zijn. Dit toont aan dat het bedrijf niet alleen gericht is op productinnovatie, maar ook op bedrijfsgroei en financiële stabiliteit, waarbij het streven naar winstgevendheid een belangrijk onderdeel van zijn strategie is.

Meer artikelen