Nio presenteert vernieuwde modellen op de Beijing autoshow 2024

WWesley 15 april 2024 08:46

Chinese elektrische voertuigproducent Nio zal al haar bijgewerkte modellen van 2024 presenteren op de Beijing autoshow, waaronder de ET5, ES7 en de officiële lancering van de ET7.

Nio presenteert 2024 modellen op Beijing autoshow

Het Chinese EV-merk Nio maakt zich op voor een grote showcase op de Beijing autoshow, die over 10 dagen van start gaat. Het merk zal al haar modellen voor 2024 presenteren, inclusief de langverwachte ET7 sedan die officieel gelanceerd zal worden. Deze showcase markeert een belangrijk moment voor Nio, die de kans heeft om haar nieuwste innovaties op het gebied van elektrische voertuigen aan het grote publiek te tonen.

Auto China 2024 belooft een spannend evenement te worden, dat plaatsvindt van 25 april tot 4 mei. De eerste twee dagen zijn gereserveerd voor de media, terwijl het publiek van 27 april tot 4 mei welkom is. De stand van Nio bevindt zich op E207 in het China International Exhibition Center in Shunyi. Hier kunnen bezoekers de nieuwste modellen van het merk van dichtbij bekijken en meer te weten komen over de technologie die in de voertuigen is geïntegreerd.

Nio heeft een spannende aankondiging gedaan op haar mobiele app: de 2024 ET7 zal officieel gelanceerd worden op 25 april, de eerste dag van de Beijing autoshow. Om de spanning nog verder op te bouwen, openen de reserveringen voor de ET7 al op 16 april. Dit geeft potentiële kopers de kans om een van de eerste exemplaren van dit veelbelovende nieuwe model te bemachtigen.

Hoogtepunten van de 2024 ET7

De 2024 ET7 is niet zomaar een sedan. Volgens Nio is deze premium executive sedan ontworpen voor zakelijke mobiliteit en biedt het voertuig aanzienlijk verbeterd stoelcomfort, met name op de achterste rij. Ook op technologisch gebied is de ET7 voorzien van de nieuwste snufjes. De computerkracht is toegenomen, de 'cabin intelligence' is verbeterd en het voertuig is uitgerust met slimme rijmogelijkheden. Kortom, de ET7 biedt een luxe en comfortabele rijervaring, gecombineerd met innovatieve technologie.

Nio presenteert innovatieve technologieën

Nio heeft nog meer in petto voor de bezoekers van Auto China 2024. Het merk zal bij haar stand 12 full-stack technologieën presenteren. Hierbij kun je denken aan Smart Power, Smart Manufacturing en Chip & Smart Hardware. Ook kunnen bezoekers de NIO Power Swap Station en de ultra-snelle 640 kW vloeistofgekoelde oplader van dichtbij bekijken. Zo krijgen bezoekers een uniek inzicht in de innovatieve technologieën die Nio in haar voertuigen integreert.

Meer artikelen