Geely Galaxy presenteert nieuwe elektrische SUV, de E5

WWesley 27 maart 2024 07:01

Geely Galaxy, een onafhankelijk merk van Geely dat zich specialiseert in nieuwe energievoertuigen, heeft de naam van zijn aankomende volledig elektrische SUV bekendgemaakt. De nieuwe auto zal Galaxy E5 heten en is geprijsd om de elektrische SUV-markt te veroveren. De SUV zal zijn debuut maken op de Beijing Auto Show in april.

E5 wordt wereldwijd product

Het is een spannende tijd voor Geely Galaxy nu ze hun allereerste wereldwijde product uitrollen; de Galaxy E5. Dit is een belangrijke stap in hun ambitie om hun aanwezigheid uit te breiden voorbij de binnenlandse markt en een breder internationaal publiek te bereiken. Ze hebben zowel een links- als rechts gestuurde versie van de E5 ontwikkeld, waarmee ze duidelijk laten zien dat ze klaar zijn om verschillende markten wereldwijd te bedienen.

Het uiterlijk van de Galaxy E5 is een knipoog naar zijn broermodel, de Galaxy E8, en draagt de kenmerkende Light Cosmos Dynamic grille. Als je een blik op de zijkant werpt, zul je een integratie van designelementen opmerken die de strakke lijnen van de auto benadrukken. Het is duidelijk dat Geely Galaxy veel aandacht heeft besteed aan het design van de E5 om een futuristische en aantrekkelijke elektrische SUV te creëren.

Geely Galaxy plant meer lanceringen in 2024

Geely Galaxy is duidelijk niet van plan om op hun lauweren te rusten. Ze hebben al plannen aangekondigd om in 2024 drie nieuwe modellen te introduceren, allemaal gebouwd op hun nieuwste voertuigarchitectuur. Het Galaxy E5 model is een belangrijk onderdeel van deze toekomstplannen en vertegenwoordigt een nieuwe stap voorwaarts in hun groeiende line-up van nieuwe energievoertuigen.

Meer artikelen