Eerste blik op de camouflage-vrije Onvo L60, het nieuwe model van Nio

WWesley 12 april 2024 07:46

Een duidelijke, camouflage-vrije afbeelding van de Onvo L60, het eerste model van het Nio submerk Onvo, circuleert op sociale media, wat aangeeft dat de debuut van het merk dichterbij komt.

Onvo L60 gespot zonder camouflage

De eerste duidelijke foto's van de Onvo L60, het eerste model van Nio's submerk Onvo, zijn opgedoken op sociale media. Het is de eerste keer dat het model zonder camouflage wordt gezien, wat erop wijst dat Nio mogelijk begonnen is met het opnemen van promotievideo's voor het model. Dit is een spannende ontwikkeling, aangezien we tot nu toe slechts gecamoufleerde versies van de auto hebben gezien.

Onvo, ook bekend onder de interne codenaam Alps, is een van de submerken van Nio. Het bedrijf heeft een ander submerk onder de naam Firefly. Het is interessant om te zien dat Nio verschillende merken en modellen ontwikkelt om een breed scala aan klanten te bereiken. Het is echter niet duidelijk hoe deze submerken zich tot elkaar zullen verhouden en hoe ze zich zullen positioneren in de markt.

Concurrentie met Tesla Model Y

Het is duidelijk dat Nio hoge ambities heeft voor het eerste model van het Alps-submerk. Het model, dat direct met de Tesla Model Y zal concurreren, zal ongeveer 10% goedkoper zijn dan Tesla's model volgens de BOM-kosten. Dit zou een grote impact kunnen hebben op de markt, aangezien de Tesla Model Y bekend staat om zijn prijs-kwaliteitverhouding.

Komende lancering van Onvo

Nio is druk bezig met de voorbereidingen voor de lancering van het submerk Onvo. Het bedrijf heeft bevestigd dat de lancering naar verwachting ergens in mei zal plaatsvinden. Dit is een spannende tijd voor Nio, want de lancering van een nieuw merk en model kan een aanzienlijke invloed hebben op de positie van het bedrijf in de markt voor elektrische voertuigen.

Meer artikelen