Chinese EV's staan in de schijnwerpers op de Bangkok Motor Show

WWesley 1 april 2024 13:01

Chinese fabrikanten van elektrische voertuigen (EV's) maken indruk tijdens de 45e Bangkok International Motor Show met hun hoogwaardige, innovatieve ontwerpen en concurrerende prijzen. Hiermee trekken ze veel aandacht van de bezoekers.

Chinese EV's stelen de show

Chinese EV fabrikanten maakten indruk op de 45e Bangkok International Motor Show met hun hoogwaardige, innovatieve ontwerpen en concurrerende prijzen. Dit trok de aandacht van veel bezoekers, wat aangeeft dat het Chinese EV-merk een sterke concurrent is in de auto-industrie.

Groeiende acceptatie van EV's in Thailand

Nieuwe spelers op de Thaise markt, zoals Geely's Zeekr en Xpeng, toonden hun nieuwste EV-modellen, wat wijst op de groeiende acceptatie en vraag naar EV's onder Thaise consumenten. Deze trend is een positief teken voor de groei van de EV-markt in Thailand en de bredere regio.

Populaire Chinese EV's in Thailand

Het evenement biedt autofabrikanten de kans om hun nieuwste elektrische voertuigen te tonen. Het toont aan hoe populair Chinese EV-merken in Thailand zijn, waar ze vorig jaar meer dan 80 procent van de nieuwe registraties van batterij-elektrische voertuigen uitmaakten.

Volgens de organisatoren wordt de toenemende aanwezigheid van Chinese EV-fabrikanten in Thailand ook gezien als een belangrijke stap om de lokale arbeidsmarkt te stimuleren, de toeleveringsketen te verbeteren en de positie van Thailand als belangrijke speler in de ASEAN EV-sector te versterken.

Meer artikelen